Roxana Suarez & Sebastian Achaval

Roxana Suarez & Sebastian Achaval,
6.-7. november 2021

Roxana og Sebastian har i snart 15 år rejst verden tynd med deres tango. En tango som de definerer som den unge Tango Salon generation. Roxana er opvokset på sin mormors milonga og Sebastian startede med tango i sine teenageår. 

Det som kendetegner deres undervisning og dans er denne tætte tilknytning til milongaen. Referencer og billeder som bliver brugt i undervisningen peger mod tangoens omdrejningspunkt – milongaen. De underviser med stor tilstedeværelse i rummet. 

Deres dans udstråler overskud, elegance og præcision. Ofte ser man et smil komme frem under deres opvisninger. Alt hvad de udfører emmer af ubesværethed og lethed. Nyd dem. 

Det er med stor glæde at vi på M2tango kan tiltrække dem til København.

Program

Lørdag 6/11

12:00-13:30
Giros: Intensity, Space, and Forms (Interm./Adv.)
Giroen er et af tangoens fundamentale elementer, hvor den rigtige intensitet i krop og arme er yderst vigtig. At kunne give rum og tage sin del af rummet giver giroen en form hvor du mærker et flow og giroens dynamik. 

De tre elementer: intensitet, rum og form er hovedtemaerne for denne workshop. Hvis du vil dykke ned i deres grundprincipper er det her du skal hoppe på.
Se et godt eksempel på deres lækre giros her i videoen. Gå til 2:10-2:21.

13:45-15:15
Fluidity and Flexibility for Enrosques (Advanced)

Enrosques er tangoens snurretop. Den kan hurtigt blive blokeret og bøvlet både i forhold til ens egen krop men i lige så høj grad i forhold til partneren. Se videoen her, hvor Sebastian laver en enrosque 1.13 inde i videoen.

15:30-17:00
Milonga: Leg Tricks (Interm./Adv.)

Roxana og Sebastians milongaer sprudler af leg og tricks med benene. Se en lækker milonga video med dem her.

20.00-21.00
Intro til tango: “Dans med en ven” 

21.00 – 02.00
Milonga med Show af Roxana & Sebastian

Søndag 7/11

12:00-13:30
Relay in vals. Taking Advantage of an Elastic Embrace (Advanced)

Valsens dynamiske og cirkulære karakter fordrer nærmest pr definition en elastisk omfavnelse. I får pladsen til at være hurtige med fødderne og kroppene flyder rundt om hinanden i et magisk flow: Se Roxana og Sebastian udføre dette i deres vals.

13:45-15:15
Communication in the Couple: Establishing a Common Language (Interm./Adv.) 

Sebastian og Roxanas kommunikation i parret er ekseptionelt skarpt og fantastisk at se på. De formår i deres undervisning at transmitere dette svære tema på en skarp og forståelig måde. Se denne video hvor de improvisere på relativt lille plads. 

15:30-17:00
Lápices, Planeos and Embellishments (Advanced)  

Få inspiration til at danse med dit frie ben. Med fuld balance og kontakt med din partner. Mærk hvornår du både som fører og følger kan anvende disse elementer i dansen. I den første video her ses de lækre små udsmykninger udført i tæt omfavnelse. 

Pricer p. person

1 workshop: 300,-
3 workshops: 800,-
6 workshops: 1500,-

Intro til tango “Dans med en ven” =
150,- pr. pers, adgang til milogaen inkl. (tangodanser som kommer med ven, 120 kr.) 

Milonga med show = 120,- pr. pers