Danseskole

Danseskole

Søger du en danseskole, der underviser i tango?

M2tango er et professionelt dansestudie  i København. Her underviser vi i argentinsk tango – en dans med kemien og kommunikationen i fokus.

Besøg vores danseskole i København, og lær at danse tango – eller finpuds dine trin, hvis du allerede er en erfaren tangodanser med mange par slidte tangosko på samvittigheden. Vi har plads til både begyndere, letøvede, øvede og avancerede tangoentusiaster.

Vil du høre mere om vores danseundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på 29 87 96 09.

Danseskole København – dans tango hos M2tango

Danseskole med fokus på din udvikling…
I undervisningen har vi selvfølgelig fokus på din personlige udvikling som danser – uanset om du er nybegynder eller rutineret.

Har du aldrig før mærket dansegulvet under fødderne, giver vi dig selvfølgelig en grundig introduktion til tango, trin og teknik.

Er du derimod en velbevandret tangodanser, der har besøgt et utal af milongaer og practicaer på både københavnske og internationale dansegulve? Bare rolig, vi underviser på alle niveauer, og vores hold af engagerede og erfarne undervisere skal nok hjælpe dig med tage din tango til det næste trin – uanset hvilket trin, du befinder dig på.

… men også på det sjove og sociale
Det skal være en lærerig, inspirerende og udviklende oplevelse at danse tango. Men tango handler ikke kun om trin og teknik. Passion og personlighed er lige så vigtige elementer i dansen.

Selvfølgelig skal du kunne de grundlæggende trin – og dem skal vi nok sørge for, at du lærer. Men tango er en improvisationsdans, som især beror på kommunikation med din partner. Derfor udgør det sociale aspekt også en stor del af undervisningen på vores danseskole – og vi vil ligeledes opfordre dig til at danse med flere partnere til undervisningen.

Det kan måske virke intimiderende. Men fordi tango afhænger så meget af kemi og kommunikation, bliver du også en bedre danser, når du løbende skifter partner.

Ikke mindst skal det også være sjovt at danse tango. Derfor sørger vi altid for at tilpasse både musik, trin og øvelser til dit individuelle udtryk, ligesom personlig feedback også er en integreret del af undervisningen. Det er med til at sikre, at du hele tiden udvikler dig – og at det bliver ved med at være sjovt at danse tango.

Tips til tango – bliv klædt på til at besøge vores danseskole

Hvis du er helt grøn, kan tanken om at træde ud på dansegulvet for første gang måske være en smule skræmmende. Men vi skal nok sørge for, at dit første besøg på vores danseskole bliver en behagelig oplevelse.

Vil du undgå at møde op totalt uforberedt? Så kan du med fordel overveje følgende tips til tango.

Holdning er alfa og omega…
Kropsholdning – og bevidsthed om samme – er måske den vigtigste forudsætning for at blive dygtig til at danse tango. Derfor vil vi i starten have meget fokus på at træne din positur, styrke og smidighed, hvis du er ny til tango.

…men det er musikken også
Tangomusik er en helt særlig musikstil i 2/4, der med sin varierende blokke og klare musikalske markeringer har helt unikke musikalske kendetegn, som komplementerer trinnene i dansen.

Dansen tango og musikgenren tango er derfor uadskillelige størrelser. Derfor kan du med fordel lytte til tangomusik, hvis du vil have en bedre forståelse for rytmen og temperamentet i dansen.

Glem ikke det rette fodtøj
På grund af trinnene i tango er fodtøjet et uundværligt fundament for at komme godt i gang med dansen. Det betyder dog ikke, at du skal have den store pengepung frem for at kunne danse tango. Et par billige kinasko kan sagtens erstatte dyre tangosko. Vi anbefaler dog sko med en smule hæl til kvinderne.

Det vigtigste er, at skoene ikke klemmer, og de tillader dig at kunne dreje rundt og gå baglæns. Mangler du fodtøj, kan du sagtens låne sko hos M2tango.

Besøg vores danseskole i København – eller prøv en introtime

Vi glæder os til at invitere dig forbi vores danseskole i København, M2tango. Du finder os på Kapelvej 46C, 2 på Nørrebro.

Kontakt os på 29 87 96 09, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig et af vores hold.

Er du ikke helt klar til at forpligte dig til tango, er du altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende introtime. Vi skal dog lige advare om, at tango nemt kan gå hen og blive en livslang kærlighed.