Tobias Trier

Tobias Trier
Sanger, musiker og komponist.
Uddannet Almen Musiklærer på Det kgl. Danske musikkonservatorium. Har sideløbende med karrieren som singesongwriter og skuespiller dyrket pardans siden midten af halvfemserne. Tobias er en opfindsom danser. Er velbevandret inden for både salsa og standarddans og har i særdeleshed dyrket dansen kizomba siden 2016. Er certificeret kizomba-instruktør ved ALC, Portugal. 

Introtime til Tango

Hver anden Lørdag (Lige uger)

Ny til tango? Prøv tango hver anden lørdag (lige uger) på M2tango Studio. Hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Nyt begynder-fortsætterhold

Opstart: 07-11-2018

Har du lært de grundlægende ting i tango og vil gerne lære mere? Bryndis og Hany starter et begynder-fortsætterhold den 7. november. Du kan kommer ind på holdet på senere tidspunkt, undervisning er hver onsdag fra kl. 17-18:30. Vi glæder os at se dig!

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

1-12-2018 & 15-12-2018

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilongaTangoCafé er en hyggelig og afslappet eftermiddagsmilonga, hvor både nye og gamle i tangoen er velkomne.