Tango for unge

tango for unge

Unge på tangosporet

Hos M2tango vil vi gerne sprede budskabet om at danse tango ingen alder har. Derfor har vi samlet et hold for alle unge under 30, hvor omdrejningspunktet er dansen, musikken og de argentinske tango trin.

På holdet får du mulighed for at dyrke din passion for- og ambitioner med tangoen med jævnaldrende, der ligesom dig, er blevet bidt af dansen. Formålet med holdet er at skabe et trygt rum, hvor fællesskabet, dansetrin og god energi skal fylde studiet. Sammen vil vi øve de mange forskellige trin, så du bliver bedre til både avancerede trin, men også går i dybden med de mere basale trin.

Professionel undervisning
Du vil få professionel undervisning af vores undervisere, der alle er klar til at dele ud af coole trin, som både kræver teknik og finish. Du vil mærke, hvordan du efter hver træning går fra M2, med nye dansetrin, nye bekendtskaber – og vigtigst af alt: god energi fra hele holdet.

Hos M2 har vi længe haft en drøm om at skabe et ungdommeligt tangomiljø, som man ser det i andre større byer i Europa. Vi gør dem derfor kunsten efter, ved at starte dette hold hver søndag eftermiddag for alle jer, der har lyst til at dykke mere ned i tangoens trin og få nogle sjove timer i selskab med andre jævnaldrende.

Kom og vær med – vi lover du bliver udfordret, får det sjovt og mærker det unikke fællesskab, der er kendetegnet ved M2.

Lidt om undervisningen

Vi har takket være en gruppe ihærdige elever og Tangospirerne allerede etableret en gruppe af unge tangodansere, der er en fast del af vores undervisning. Med vores hold for unge samler vi jer alle, så I kan inspirere og hjælpe hinanden til at blive bedre.

Holdet er specielt tilrettelagt jer, så I alle får mest muligt ud af undervisningen.

Er du allerede på et andet hold, kan undervisningen både være et supplement eller et sted hvor du får dit ugentlige tangofix.

Facts om undervisningen:

  • Undervisning af alle M2s lærere. Vi underviser på skift.
  • I hver lektion får du et mix af teknik og sjove coole trin.
  • Sværhedsgraden er progressiv i hver enkelt lektion.
  • Der er udfordringer til alle
  • ½ times guidet practica
  • Få ekstra hjælp til dagens emne
  • Fællesskab med andre unge.
  • Have det sjovt mens du lærer
  • Præg undervisningen med forslag
  • Dobbelt op på din undervisningsmængde.

Hvad koster undervisningen? 

Hvis du allerede er på et hold på M2, vil det blive væsentligt billigere. Du får nemlig 50 % rabat på det, du normalt betaler for undervisningen her på M2 – dvs. 60 kr. for 1 gang og 300 kr. for alle 6 gange vi tilbyder nu.

Hvis du kun vælger holdet for unge, skal du bare betale normal tangospire-pris/under 30 pris. Er du endnu ikke en del af undervisningen her på M2, betaler du normalpris til holdet under 30 – dvs. 110 kr. pr. undervisning og 600 for alle 6.

Sådan tilmelder du dig

Du behøver ikke at melde dig til som traditionelt par, som du kender fra de normale hold, men du skal melde dig sammen med en anden, så vi har et lige antal. 

Vi vil have masser af partner- og rollebyt. 

Vi glæder os enormt meget til at starte igen. Den første gang bliver d. 4. september. Vi fortsætter frem til d. 17. oktober – dvs. 6 gange i alt. 

Altså hver søndag eftermiddag. 

Vi glæder os til at se dig!