Online undervisning

Online undervisning på M2tango

Nu kan du deltage i M2tangos tangoundervisning lige meget hvor du bor i landet. Har du siddet i Ålborg, Haderslev, på Fyn eller andet steds og tænkt: “Hvordan kan jeg og min partner få undervisning hos M2?”. 

Tirsdag den 11. august starter vores online undervisning på to niveauer.

 Fordele ved at deltage i online lektionerne:

  1. Du er i et hjemmevant miljø. Din koncentration bliver ikke forstyrret af andre par.
  2. Mindre spildtid med transport frem og tilbage til undervisningsstedet, hvor der altid mangler parkering.
  3. Lærerne har hele tiden fokus på alle, da de ser alle på en gang på skærmen.
  4. Sidder du i Århus, Ålborg, Næstved, Nykøbing Falster, Sønderborg, eller på Fyn, det er ikke en forhindring for at få undervisning af os. 
  5. Instruktionerne tenderer til at være endnu mere koncise og direkte på grund af undervisningsformen
  6. Vi giver os tid til at hjælpe dig med at få teknikken på plads inden undervisningen starter. I studiet har vi allerede gennemtestet teknikken - både undervisningsmæssigt og udstyrsmæssigt. 
  7. Fornemmelsen af at gøre det sammen med andre er til stede. 

Har du flere spørgsmål, så må du endelig ringe eller skrive til os.

Hvordan fungerer vores online undervisning? 

Tilmeld dig til det hold som passer bedst til dig og dit niveau. Husk, at hvis du tilmelder dig til par-undervisning, skal din partner også tilmelde sig. Teknikundervisning er uden partner. 

Undervisningen sker online via Zoom. Det er gratis og meget nemt at finde ud af. Vi har lavet en vejledning der beskriver hvordan du gør. Vi sender den til dig i god tid så du kan nå at downloade programmet i ro og fred. I vejledningen kan du bl.a. læse om hvordan du slår mikrofon og kamera til og fra. 

Senest 10 min inden undervisningen starter, får du mail med et link, som guider dig direkte ind på den platform, hvor undervisningen foregår. 

Vi anbefaler, at du bruger computer eller tv skærm så du ser og hører godt, og at du har et dansegulv på omkring 4-5 m2, hvor du kan bevæge dig frit.
Alle deltagere er som udgangspunkt med på skærmen, det giver mulighed for, at I kan lære fra hinanden. Du kan til hver en tid slå dit kamera fra i løbet af undervisningen, hvis du skulle få brug for, at de andre ikke ser dig. 

Undervisningen følger i grove træk det du kender fra din normale undervisning: Opvarmning, opvarmningsdans, præsentation af emner og første øvelse/trin etc.  

Underviserne viser og forklarer hvad I skal gøre og sætter musik på. I øver jeres dans, underviserne følger med og giver feedback både til hele gruppen, til hvert par og til den enkelte på teknik-holdene. Alle kan høre feedback, som bliver givet til de andre. Alle har mulighed for at stille spørgsmål i løbet af undervisningen.

Tilmelding

Undervisning for par:

Online- Tirsdag, kl. 17:00-18:30 øvet niveau Bryndis & Hany

Online- Tirsdag, kl. 18:40-20:10 avanceret niveau Anna & Martin

Online undervisning på 2 niveauer

11/8 – 6/10

Nu kan du deltage i M2tangos tangoundervisning lige meget hvor du bor i landet.

Læs mere

El Diego-10 practica

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30

Desværre er El Diego practicaen lukket indtil videre.

Læs mere

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

Hver anden uge (lige uger)

Desværre er TangoCafé milongaen lukket indtil videre.

Læs mere