Online undervisning

Online undervisning på M2tango

Nu kan du deltage i M2tangos tangoundervisning lige meget hvor du bor i landet. Har du siddet i Ålborg, Haderslev, på Fyn eller andet steds og tænkt: “Hvordan kan jeg og min partner få undervisning hos M2?”. 

Mandag d. 25. maj starter vores online undervisning. Undervisning for par på 4 niveauer. Teknik for fører og følger. 

Begrænset antal par/personer pr hold (10 par pr hold. 10 personer pr. Teknik hold).
Kun 450 kr./per person for 3 gange.

Hvordan fungerer vores online undervisning? 

Tilmeld dig til det hold som passer bedst til dig og dit niveau. Husk, at hvis du tilmelder dig til par-undervisning, skal din partner også tilmelde sig. Teknikundervisning er uden partner. 

Undervisningen sker online via Zoom. Det er gratis og meget nemt at finde ud af. Vi har lavet en vejledning der beskriver hvordan du gør. Vi sender den til dig i god tid så du kan nå at downloade programmet i ro og fred. I vejledningen kan du bl.a. læse om hvordan du slår mikrofon og kamera til og fra. 

Senest 10 min inden undervisningen starter, får du mail med et link, som guider dig direkte ind på den platform, hvor undervisningen foregår. 

Vi anbefaler, at du bruger computer eller tv skærm så du ser og hører godt, og at du har et dansegulv på omkring 4-5 m2, hvor du kan bevæge dig frit.
Alle deltagere er som udgangspunkt med på skærmen, det giver mulighed for, at I kan lære fra hinanden. Du kan til hver en tid slå dit kamera fra i løbet af undervisningen, hvis du skulle få brug for, at de andre ikke ser dig. 

Undervisningen følger i grove træk det du kender fra din normale undervisning: Opvarmning, opvarmningsdans, præsentation af emner og første øvelse/trin etc.  

Underviserne viser og forklarer hvad I skal gøre og sætter musik på. I øver jeres dans, underviserne følger med og giver feedback både til hele gruppen, til hvert par og til den enkelte på teknik-holdene. Alle kan høre feedback, som bliver givet til de andre. Alle har mulighed for at stille spørgsmål i løbet af undervisningen.

Dagens Trin- tangovideoer til alle niveauer

gratis

Du kan nu øve dig hjemme med din partner eller alene!

Læs mere

El Diego-10 practica

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30

Vores practica El Diego har åbent hver tirsdag fra 20.15 til 23.30.
Vi tilbyder en guided practica fra 20:15-21:15, hvor du kan øve de trin du har lært og få hjælp fra en erfaren lærer.

Læs mere

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

Hver anden uge (lige uger)

TangoCafé er en hyggelig og afslappet milonga, med god stemning, vafler og vores bedste djs.

Læs mere