Events

Events
tango events og tango festival

Vi elsker at fejre tangoen 

Med jævne mellemrum inviterer vi alle tangodansere til arrangementer på M2tango på Kapelvej på Nørrebro, så vi sammen kan fejre vores fælles interesse: Tangoen

Vi elsker at samle mennesker med samme interesse og passion, så tangoens væsen og sjæl kan få liv. Vi vil gerne samle så mange forskellige mennesker som muligt, så  tangoen bliver mødestedet mellem generationer og niveauer.

De mindre ugentlige events
Du kan møde op hver tirsdag aften på Milonga El-Diego, som er en milonga, hvor alle tangodansere fra nær og fjern kommer vrimlende. Her har begyndere gratis adgang. 

Hvis du ønsker tips og tricks, så mød op på Practica El-Diego, hvor der altid er en lærer tilstede, som kan guide dig igennem trin eller figurer, der driller. Link til Practica El-Diego.

De større events
To gange om året afholder vi Den Lille Festival over 3 dage fra fredag til søndag. Tangodansere from all over the world kan købe sig til en eller flere workshops og seminarer. Lørdag aften inviteres alle til et brag af en tangofest med spisning, tangoshows og erfarne djs, der styrer musikken.