Ny til tango

ny til tango

Har du fået øjnene op for tango, og blod på tanden for at prøve den argentinske dans?

Så er du kommet til det rette sted.

Du kan læse mere om, hvordan du får en intro til tango med vores intro , eller du kan læse om vores tango begynderhold her.

Vil du bare gerne vide mere om tangouniverset, så bliv hængende og læs videre.

Lidt om tangouniverset for begyndere

Om dansen - og hvad den kan give dig

Den argentinske tango er en dans, hvor du får mulighed for at dykke ned i mange facetter af dig selv og livet.

Til tango bliver dine sanser stimuleret, og den tætte kontakt i krammet fra din partner, musikken og bevægelsen gør kroppen afslappet og fri. Intensiteten tager over og du glemmer tid og sted.

I M2tango lærer du fra dag ét 

På M2tango ønsker vi, at du får taget hul på dansen så hurtigt som muligt. Fra dag ét vil vi give dig den fornødne kunnen til at få flow og glæde.

Vores professionelle undervisere med mange års erfaring udvælger de bedste trin, øvelser og musik. Og bare rolig, stemningen er altid uhøjtidelig og sjov.   

Dig og din partner vil opleve en stærk fælles interesse, hvor I vil glæde jer til at komme til undervisning. Lære nye trin sammen og blive udfordret på kommunikationen mellem jer.

Bliver du en ægte tango-entusiast... 

Bliver du fascineret af tangoen, kan det blive til en livslang passion, hvor du altid har dine tangosko med i kufferten, når du rejser. Du tjekker, om der er tango i byen, så du kan gå ud for at få stillet dit tangobehov.

Får du lyst til at bruge endnu mere tid på dansen, kan du også deltage i vores events og få det hele med.

Introtime til Tango

Hver anden lørdag (lige uger)

Ny til tango? Hver anden lørdag fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Læs mere

Nyt begynderhold starter 17. september i København

17. september- 29. oktober

Du har hørt om eller prøvet tango og vil gerne lære denne fascinerende dans. Tilmeld dig med din partner og oplev noget helt særligt.

tilmeld dig

Oplev aha! momentet i en privattime

En eller to personer

Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.

Tilmeld dig