Lower Intermediate to Advanced

Letøvet/øvet og avanceret

Har du allerede erfaring med at danse tango, skal du enten på vores letøvet, øvet eller avancerede dansehold.

Læs mere om vores hold her:

Letøvet (niveau 1-2)

Øvet (niveau 2-3)

Avanceret (niveau 4)

Generelt om vores tangohold

På alle 4 niveauer vil vores professionelle undervisere blive ved med at udfordre dig, så du hele tiden mærker små som store fremskridt. Med vores store erfaring ved vi, hvor det næste skridt i din tango-udvikling ligger. Vi kan derfor med sikre hænder tage dig videre ind i nye facetter af dit tango-liv.

Vores fokus i undervisningen

Personlig feedback til alle

Vi har stor vægt på, at begge undervisere aktivt giver personlig feedback til hver enkelt i undervisningen – både til førerne ogfølgerne.

På den måde vil hver lektion give dig nye indsigter i de forskellige aspekter af tangoen, fra musikken, kontakten, flowet, sensibiliteten og improvisationen til den overordnede teknik.

Du vil ikke kede dig

Vi er stærkt optaget af at få kroppen til at bevæge sig smukt og æstetisk. God holdning er essentiel for dansen, hvor teknikken er til for at få dansen til at blive ubesværet og simpel.

Vi er samtidig ikke bange for at “kede” dig med at gå i dybden i detaljen. Hver lektion er velforberedt og gennemtænkt.

Fokus på nydelsen og flowet i dansen

Trinene skal blive sekundære i forhold til nydelsen og flowet i dansen, således at når du kommer på milongaen, vil du kunne danse med mange forskellige partnere i en afslappet abrazo med fokus på den anden og ikke dine trin.

Vores undervisning til følgeren lægger stor vægt på, hvordan du danser og bidrager til, at dansen føles godt for jer begge – og hvordan du kan gøre din partner god, ikke mindst med sænkede skuldre.

Vi har plads til alle og med vores mange undervisere, kan du også vælge lige netop den underviser, som passer til dig og dit temperament.

Vores undervisere

I lærergruppen træner og øver vi os sammen for hele tiden at blive dygtigere til selve dansen og for at udvikle vores undervisning.

Mindst to gange om året har vi besøg af de dygtigste undervisere fra Argentina. Herigennem får vi masser af inspiration og ny kunnen. Vores mål er hele tiden at være nysgerrige på, hvordan vi kan blive bedre til at forklare dig tangoen.

Vi afholder seminarer for hinanden, så vi får de bedste tips fra hinanden. Du vil derfor hele tiden opleve at få nye indgangsvinkler til, hvordan din tango kan blive bedre.

Kontakt os og hør meget mere lige her eller book din tango her

New to tango?

You can get an introduction to the Argentine Tango every Sunday from 13- 14. You need to register with a partner.
Read more

Beginner’s Crash Course starts the 24th of May

You have heart of or tried Argentine Tango and really would like to learn this fascinating dance. Register with your partner and experience something very special!
Register

Have an aha-experience in a private class

For one or two persons
Private lessons are tailor-made tuition, where exercises and corrections are based on your wishes and the level of your dance.
Read more