Aflysninger

aflysninger for undervisningen

Det er muligt at aflyse eller erstatte lektioner efter din tilmelding under følgende betingelser:

Enkeltstående lektioner på et Sæsonhold kan, hvis begge er forhindret i at møde op, erstattes til en lektion på et sæsonhold på samme niveau, hvis der er plads. For at gøre dette, skal du afmelde lektionen online i vores bookingsystem ikke senere end 6 timer før den afholdes. Både du og din partner skal afmelde jer i bookingsystemet.

Hvordan aflyser du din lektion:

Du logger ind på din profil via hjemmesiden og vores bookingssystem, finder “My info” og derefter “My schedule”. Der kan du se alle datoerne, hvor du er tilmeldt. Find nu den dato som du ikke kan komme at deltage og vælg “early cancel”. Både dig og din partner skal aflyse timen. 

Se her hvordan du booker erstatningsgange (55 sek.)

Ubrugte lektioner skal bruges indenfor samme sæson, som de er købt. Gyldigheden kan ikke forlænges. Sæsonhold tager ikke imod gæster, hvis de er fyldt – og aldrig de sidste 2 uger af sæsonen. Hvis du ikke kan finde en erstatnings gang, kan dine gange ombyttes til milonga billetter 1:1.

Workshops med udenlandske lærere og ifm. Den Lille Festival kan ombookes til en anden workshop i den pågældende weekend eller dine penge kan tilbageføres til din konto i bookingsystemet. 

Privattimer kan ombookes indtil 24 timer før, de afholdes.

Der ydes ingen erstatningstimer og ingen refusion af indbetalt beløb, hvis du overskrider deadlinen for ombookning eller afmelding.

Sæsonhold: Hvis din partner ikke kan deltage i en lektion, kan du invitere en vikar efter eget valg til at tage lektionen med dig. Så skal din partner IKKE aflyse sin lektion, da vikaren skal bruge den.

I tilfælde af at M2tango aflyser:

– Et sæsonhold, som du har tilmeldt dig og betalt for, vil dette blive blive refunderet eller ført tilbage til din konto på bookingsystemet. Dette gælder kun, hvis holdet aflyses helt og ikke hvis det sammenlægges.

– En lektion i et sæsonhold eller i en serie af workshops, så vil der blive fundet et nyt tidspunkt for lektionen indenfor eller umiddelbart efter samme sæson.

– En workshop vil pengene blive returneret til dig eller efter aftale blive tilbageført til din konto i bookingsystemet.

Vi kan kontaktes på mail: info@m2tango, tlf. 29 87 96 09.

Tango uden fast partner

start 5/2
Vi har oprettet et hold for alle dem, der ikke har en fast partner, men gerne vil komme til undervisningen. Niveauet er letøvet/øvet.
Læs mere

Tango Begynder Crash Kursus

start 24. maj
Den 24. maj starter vi et Begynder Crash Kursus. Du vil lære, at danse tango på 5 gange.
Læs mere

Intro til tango

Hver søndag
Bliv introduceret til argentinsk tango i København på en sjov og lærerig måde. Hver søndag kl. 13-14
Tilmeld dig