Aflysninger

aflysninger for undervisningen

Det er muligt at aflyse eller erstatte lektioner efter din tilmelding under følgende betingelser:

Enkeltstående lektioner på et Sæsonhold kan, hvis begge er forhindret i at møde op, erstattes til en lektion på et sæsonhold på samme niveau, hvis der er plads. For at gøre dette, skal du afmelde lektionen online i vores bookingsystem ikke senere end 6 timer før den afholdes. Både du og din partner skal afmelde jer i bookingsystemet.

Se her hvordan du booker erstatningsgange (55 sek.)

Ubrugte lektioner skal bruges indenfor samme sæson, som de er købt.Gyldigheden kan ikke forlænges. Sæsonhold tager ikke imod gæster, hvis de er fyldt – og aldrig de sidste 2 uger af sæsonen. Hvis du ikke kan finde en erstatningsgang, kan dine gange ombyttes til milongabilletter 1:1.

Workshops & Korte Kurser kan ombookes til andet kursus eller gavekort indtil 2 dage før, de afholdes.

Privattimer kan ombookes indtil 24 timer før, de afholdes.

Der ydes ingen erstatningstimer og ingen refusion af indbetalt beløb, hvis du overskrider deadlinen for ombookning eller afmelding.

Sæsonhold: Hvis din partner ikke kan deltage i en lektion, kan du invitere en vikar efter eget valg til at tage lektionen med dig. Så skal din partner IKKE aflyse sin lektion, da vikaren skal bruge den.


I tilfælde af at M2tango aflyser:
– Et sæsonhold, som du har tilmeldt dig og betalt for, vil dette blive ombyttet til et gavekort eller blive refunderet. Dette gælder kun, hvis holdet aflyses helt og ikke hvis det sammenlægges.

– En lektion i et sæsonhold eller i en serie af workhops, så vil der blive fundet et nyt tidspunkt for lektionen indenfor eller umiddelbart efter samme sæson.

– Et Drop-in hold vil værdien af ubrugte lektioner blive ombyttet til et gavekort.

Vi kan kontaktes på tlf. 29 87 96 09

Introtime til Tango

Hver anden lørdag (lige uger)

Ny til tango? Hver anden lørdag fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Læs mere

Nyt begynderhold starter d. 13. marts i København

13. marts- 1. mai

Du har hørt om eller prøvet tango og vil gerne lære denne fascinerende dans. Tilmeld dig med din partner og oplev noget helt særligt.

tilmeld dig

Oplev aha! momentet i en privattime

En eller to personer

Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.

Tilmeld dig