Hvorfor Argentinsk Tango

argentinsk tango

Hos M2tango underviser vi i argentinsk tango – en dans, der altid har haft sin helt egen plads indenfor pardans. For mange er den argentinske tango en interesse, der forener dans, musik, poesi og kulturoplevelser – og for nogle bliver den en livslang passion.

Ring til os allerede nu på tlf. 29 87 96 09, hvis du har spørgsmål eller send en email til info@m2tango.dk

Argentinsk tango er mere end blot en dans

Men den argentinske tango er mere end en dans. Den har også potentiale til at åbne for en helt ny verden – fyldt med spændende og sociale relationer med mennesker, du måske ikke vidste, du havde noget til fælles med.

Og så kan tangoen være med til at udvikle dig som menneske – både fysisk og mentalt. Efterhånden vil du opleve en forbedring af din balance, styrke og smidighed.

Og måske vil du opleve en fornyet energi og glæde – og ikke mindst hvordan dine bekymringer for en stund letter fra dine skuldre, når først du mærker dansegulvet under dine fødder.

Der er altså mange gode grunde til at lade dig omfavne af den argentinske tangos forunderlige favntag. Men tag os ikke på vores ord. Tango skal opleves.

Lidt om tangoen i dag

Den argentinske tango danses i de fleste større byer i verden. I København kan du gå ud og danse tango hver aften, hvor dansere i alle aldre, størrelser og nationaliteter mødes.

På de forskellige tangosteder spænder udvalget af tangomusik mellem klassiske tangoer fra 1920-1940′erne til elektronisk og alternativ tango. Alt det, der kan danses til, kan du finde derude.

Undervisningen i argentinsk tango

Til tangoundervisning vil du lægge mærke til, at danseteknikken kredser omkring et møde mellem to mennesker. Kemi og kommunikation er alfa og omega.

Selvfølgelig har din kropsholdning og dine trin betydning, ligesom det bestemt ikke skader at være velsignet med en smule rytme.

Men udover at handle om de egentlige trin, handler undervisningen i argentinsk tango i høj grad om at lære at kommunikere med sin partner gennem bevægelse.

Frihed og nærvær

Hos M2tango bliver du undervist af engagerede og professionelle undervisere, der stræber efter at vække jeres nysgerrighed. Vi underviser selvfølgelig i de grundlæggende principper og trin.

Men som undervisere er vores rolle i lige så høj grad at inspirere dig og din partner til at slippe tøjlerne og give jer hen til tangoen. Følelsen af frihed og nærvær er en essentiel del af at kunne finde magien i tangoens forunderlige og mangfoldige verden.

Book din første undervisningsgang allerede nu.

Tysk eller argentinsk tango

Tysk tango og argentinsk tango er to vidt forskellige dansestilarter. Tysk tango hører til standarddansene og har ladet sig inspirere af elementer fra den argentinske tango.

Den tyske version er primært en koreograferet og temperamentsfuld konkurrencedans, hvorimod argentinsk tango er en improviseret dans, hvor du danser med skiftende partnere på milongaer og practicaer (danseaftener) – og der er ingen dommere.

Kommunikation med din dansepartner

På grund af den argentinske tangos improviserende natur, stiller dansen også større krav til dine evne til at kommunikere med din dansepartner gennem dansen – og vice versa.

Men forhåbentligt vil du også opleve, hvordan det netop er improvisationen og impulsen, der gør dansen til et sjovt og friskt pust i din hverdag.

Besøg M2tango, og oplev magien

Du er altid velkommen til at besøge os for en uforpligtende prøvetime, hvis du vil forsøge dig med argentinsk tango.

Prøvetimer er hver anden lørdag på vores studio- læs mere om vores introtime til tango her.

Er du allerede så nysgerrig, at du ikke kan vente med at træde på dansegulvet, kan du tilmelde dig et af vores hold – vi underviser både begynderletøvede, øvede og avancerede dansere.

Vi glæder os til at invitere dig ind i tangoens unikke univers.

Tilmeld dig begynderhold

Fandt du ikke
det du søgte?

Gennem den argentinske tango åbnes et univers af musik, passion, glæde og dans. Hos M2 Tango underviser vi i alle niveauer – med eller uden partner. 

Begynderhold i Hillerød

start 25/8
Vi underviser ikke kun i København, men også i Hillerød. Næste begynderhold i Hillerød starter den 25. august 2021
Tilmeld dig

Begynderhold i Kbh

19/8 og 22/8
Vi tilbyder to datoer til begynderhold. Du kan tilmelde dig til torsdags- eller søndagshold. Se mere på vores landingsside.
Læs mere

Oplev aha! momentet i en privattime

En eller to personer
Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.
Tilmeld dig

Sommerkursus med Anna og Martin

30/6-3/7

Martin og Anna holder deres sommerkursus i starten af juli og kursus hedder: Tango Transformation- du kan mærke det

Læs mere

Sommerkursus med Bryndis og Hany

8/7-11/7

Bryndis og Hany holder deres sommerkursus fra den 8.-11. juli og kursus hedder: Få din tango til at flyve

Læs mere

El Diego-Guided Practica

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30

El Diego practica åbner igen d. 15. juni!

Læs mere