fbpx

Tekniktimer

ku00f8bsbetingelser

TEKNIK FOR ALLE

Bedre balance, flow og kontakt- ergo større danseglæde

Vi tilbyder igen teknik-klasser om fredagen kl 16.45-18.15 i alt 6 gange fra 5. april - 10. maj. Du vil blive trænet i de grundlæggende teknikker for begge roller - fører og følger. Vi har fokus på hvordan du skaber energi fra det stående ben, intention, dissociering, pivotering og cirkularitet i bevægelsen. Hver time vil blive afsluttet med en lille dansekoreografi. Det bliver tre lærere på skift: Bryndís, Hany og Rasmus.

Tilmeldingen til teknik-klasserne sker uden partner og det er muligt at tilmelde sig alle 5 gange på én gang, eller tage de enkelte klasser som passer ind i din kalender. Det er dog en god ide at tilmelde sig til de enkelte klasser på forhånd da teknik-klasserne hurtigt bliver udsolgt.

Niveau:

Åbent for alle som har taget et begynderkursus eller danset i mange år.

Priser:

Drop in: 170,- pr. gang
5 gange: 800,-

Vi glæder os at se dig
Bryndis, Rasmus og Hany

Tilmeld dig tekniktimer

M2tango Studio- Fredag, kl. 16:45-18:15 Teknik for alle Bryndis & Rasmus & Hany

Introtime til Tango

Hver anden lørdag (lige uger)

Ny til tango? Hver anden lørdag fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Læs mere

Nyt begynderhold starter 14. august i Hillerød og 15. august i København

14. august- 10. oktober

Du har hørt om eller prøvet tango og vil gerne lære denne fascinerende dans. Tilmeld dig med din partner og oplev noget helt særligt.

tilmeld dig

Oplev aha! momentet i en privattime

En eller to personer

Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.

Tilmeld dig