fbpx

Intro til tango

Intro til tango

Bliv introduceret til argentinsk tango i København på en sjov og lærerig måde.
Tag dine første tangotrin med vores erfarne lærer og oplev noget helt særligt! Kom med eller uden partner.
Du har aldrig danset før? Godt. At lære tango kræver ingen forudgående viden.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, du kommer bare med en god portion nysgerrighed og godt humør. Advarsel: Benene kan blive slået væk under dig af denne dans og blive en livslang passion.

Tid, sted og priser

Fra den 29. juni til den 24. august flytter vi alle introtimer til vores udendørsevent  “Tango på Ofelia”. Det foregår hver lørdag  kl. 18-22 på molen foran Restaurant Ofelia i Skuespilhuset og introtime er fra kl. 18-19. Adgang er gratis og du kan komme med eller uden partner.
Kig på vores Facebookgruppe for yderlige informationer.

Introtime til Tango

Hver anden Lørdag (Lige uger)

Ny til tango? Prøv tango hver anden lørdag (lige uger) på M2tango Studio. Hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Nyt begynder-fortsætterhold

Opstart: 07-11-2018

Har du lært de grundlægende ting i tango og vil gerne lære mere? Bryndis og Hany starter et begynder-fortsætterhold den 7. november. Du kan kommer ind på holdet på senere tidspunkt, undervisning er hver onsdag fra kl. 17-18:30. Vi glæder os at se dig!

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

1-12-2018 & 15-12-2018

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilongaTangoCafé er en hyggelig og afslappet eftermiddagsmilonga, hvor både nye og gamle i tangoen er velkomne.