Praktisk information

praktisk information, tango sko

Hvilke sko skal du have på?

Vi  anbefaler, at du bruger sko, som ikke klemmer tæerne og som du kan dreje og gå baglæns i – evt. med lidt hæl for følgerne. Førere kan starte med et par sko med en tynd, flad sål. Gummisåler er ikke egnede.

Hvor foregårundervisningen?

M2tangos dansestudie i København ligger på Nørrebro og har adresse på Kapelvej 46 C, 2200 København N. 

Tirsdag og torsdag har vi hold på Capoeiraskolen, Senzala, Bernhard Bangs Alle 21, 2000 Frederiksberg.

Tirsdage og torsdag har vi ligeledes hold på Happy Feet Studio, Ørnevej 33, 2400 København NV

Onsdag har vi hold på Østerbro, Kostalden – Brumleby, Øster Allé 32, 2100 København Ø og Tangobar, Njalsgade 23D, 2300 København.

Undervisning. Practica. Milonga

Undervisningen er baseret på at øve trin og teknik, der gør dig i stand til at danse tango ude på dansestederne, som over hele verden kaldes en Milonga. Danserne dukker op, snik-snakker og byder op. På gulvet er der ingen, der stopper og øver trin. Vi anbefaler, at du allerede tidligt i dit tangoforløb dukker op på M2tangos Milonga  El Diego–10, tirsdage mellem 20.15 og 23.30. For begyndere er det ganske gratis.
Mød op alene eller lav en aftale med en partner.

En practica er der, hvor du kan få trænet de trin og figurer, der ikke helt sidder i skabet. Der er altid en lærer, der kan guide dig. Her er det en fordel at møde op med en partner. På M2tango ligger vores practicaer lørdage fra 15.30 til 17.30 på Kapelvej på Nørrebro.