Tango begynderhold

Begynderkurser 2024

Med fast partner
Næste begynderkursus starter den 27. februar, 17:00 – 18:30.
Undervisningen foregår på Kapelvej 46c, 2200, København N.

Uden fast partner
Næste begynderkursus starter den 3. april, 20:20 – 21:50.
Undervisningen foregår på foregår på Tango Bar, lille sal, Njalsgade 23D

Klik på de røde knapper for tilmelding og mere information. 

Enkel og grundig start

Vi ønsker, at du kan danse fra dag ét. Derfor får du i vores begynderundervisning en enkel og grundig indføring i tangoens basiselementer. Vi giver dig indblik i hvordan kommunikationen mellem fører og følger foregår, og hvad du skal lytte efter i musikken.

Argentinsk tango er en improviseret pardans, som handler om kommunikation mellem to personer. Du bevæger dig synkront med din partner, giver og tager imod impulser og bliver meget fokuseret på holdning og musik.

Opbygningen af vores begynderundervisning giver dig god tid til at lære tangoens grundelementer. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og i en hyggelig atmosfære, når du begiver dig ind i den nye ukendte tangoverden. 

Begynder 1 med fast partner er for dig, som aldrig har prøvet tango før, har fået et par introtimer eller har lyst til at få repeteret tangoens grundelementer. 

Begynder 1 uden fast partner har de samme elementer som ovenstående hold, bortset fra at du skifter partner lidt mere (hvis du vil) og kan komme uden partner. 

Begynder 2 med partner er for dig som har afsluttet et Begynder 1, har taget et sommerkursus for begyndere eller har været en uge på højskole på et begynderniveau.  

Begynder 2 uden partner er også en mulighed. Du får flere skills på kontoen ved at bytte partnere. 

Begynder 3 med partner er for dig som har afsluttet et Begynder 2 eller har haft 10-12 lektioners begynderundervisning. 

Begynder 3 uden partner er for dig uden en fast partner som har afsluttet et Begynder 2 eller har haft 10-12 lektioners begynderundervisning. 

Find mere info på vores holdplan.