Tango begynderhold

Begynderkurser januar 2023

Med en partner
Mandag den 6. februar kl 20:20 til 21:50 starter M2tango endnu et hold for begyndere. 

Kurset er på 6 gange til en pris af 990 kr. Underviserne er Berna og Rasmus, og de brænder for nye begynderhold.

Uden en partner
Næste begynderkursus starter onsdag den 15. februar kl 18:40 til 20:10. Du behøver  ikke at medbringe partner. Men har du en partner, så tag endelig vedkommende under armen. Der er plads til alle.

Kurset er på 6 gange til en pris af 990 kr. Underviserne er Nassia og German, og de er skarpe på begynderundervisningen.Klik på knapperne. Læs lidt mere og meld dig til, hvis det pirrer din nysgerrighed.

Enkel og grundig start

Vi ønsker, at du kan danse fra dag ét. Derfor får du i vores begynderundervisning en enkel og grundig indføring i tangoens basiselementer. Vi giver dig indblik i hvordan kommunikationen mellem fører og følger foregår, og hvad du skal lytte efter i musikken.

Argentinsk tango er en improviseret pardans, som handler om kommunikation mellem to personer. Du bevæger dig synkront med din partner, giver og tager imod impulser og bliver meget fokuseret på holdning og musik.

Opbygningen af vores begynderundervisning giver dig god tid til at lære tangoens grundelementer. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og i en hyggelig atmosfære, når du begiver dig ind i den nye ukendte tangoverden. 

Begynder 1 med fast partner er for dig, som aldrig har prøvet tango før, har fået et par introtimer eller har lyst til at få repeteret tangoens grundelementer. Spritnyt Begynder 1 (hold med partner) på 6 gange starter næste gang mandag den 6. febraur kl 20:20

Begynder 1 uden fast partner har de samme elementer som ovenstående hold, bortset fra at du skifter partner lidt mere (hvis du vil) og kan komme uden partner. Spritnyt Begynder 1 (hold uden partner) på 6 gange starter onsdag den 11. januar 2023 kl 20:20 på Tango Bar, Njalsgade 23D 2300 København S.
Klik på ovenstående knap

Begynder 2 med partner er for dig som har afsluttet et Begynder 1, har taget et sommerkursus for begyndere eller har været en uge på højskole på et begynderniveau.  Kurset starter mandag den 20. februar og forløber over 6 gange til  en pris a 990 kr

Begynder 2 uden partner er også en mulighed. Du får flere skills på kontoen ved at bytte partnere. Kurset starter onsdag den 22. februar og forløber over 6 gange til  en pris a 990 kr

Begynder 3 uden partner er for dig som har afsluttet et Begynder 2 eller har haft 10-12 lektioners begynderundervisning. Læs og meld til her
Holdet startede 11. november og fortsætter til den 21. januar 2023.