CSR

Vores mangfoldighedsstrategi

Hos M2tango har vi bevidst arbejdet på en mangfoldighedsstrategi i både vores personaleledelse og i forhold til vores kunder.

I 2015 blev vi godkendt til at deltage i Københavns Kommunes mangfoldighedsprojekt/charter - Vi blander os i Byen. Vi er pt. 7 nationaliteter som arbejder på M2tango Studio

Forskellighed anser vi for en styrke i forhold til vores medarbejdere. Vi vil at vores medarbejdere styrker og dyrker deres egne styrker både i forhold til undervisningstilgang og dansestil.

Vi arbejder aktivt og er førende på ligestillingsområdet kønnene imellem i en traditionelt mandsdominerede verden. Begge roller inden for tangoen skal repræsenteres ligeligt i vores undervisning både via vores underviserpar og at mængden af information til begge roller er ligeligt fordelt.

Vi har fokus på at vores medarbejderes arbejdsmiljø er så optimalt som muligt ved at afstemme arbejdstid og planlægge i god tid.

Vores kunder afspejler ligeledes en stor mangfoldighed både hvad angår alder. Vi stræber efter at alle generationer og niveauer føler sig velkomne i vores undervisning og events.

Vi sorterer og genanvender papir og emballage.

Vi overholder lov og orden ift. ansættelsesforhold, løn, rapportering til myndigheder. Ligeledes har vi haft arbejdspladsvurdering - APV fra Arbejdstilsynet med fine anmærkninger.

 

Det støtter vi også...

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet, vi bor på. Derfor vælger M2tango aktivt at støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

stop-papirspild-logo

Hos M2tango er vi bevidste om vores fodaftryk, vi sætter som virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at minimere vores brug af papir, og deltager aktivt Stop Papirspild.

 

Miljoevenlig-pakning-logo

M2tango arbejder aktivt på at vælge forhandlere og samarbejdspartnere der anvender miljøvenlig pakning


 

Her kan du booke introtimer
og begyndertimer