Dans for alle i alle aldre

Dans for voksne

Vi har hold til alle niveauer. Har du spørgsmål eller vil du gerne booke danselektioner, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 29 87 96 09, eller sende en mail til info@m2tango.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Kom til dans for voksne og prøv kræfter med den argentinske tango

Tango er en dans de fleste finder både rummelig og inspirerende til andre af livets aspekter. Kunne du tænke dig at se og opleve på egen krop, hvordan den argentinske tango udfolder sig, er du velkommen til at deltage i en af vores intro til tango timer. 

Kom alene, med en ven eller din partner

Det eneste vi forventer, du møder op med, er en god portion nysgerrighed. Du kan komme alene, med din partner, eller en ven. Det koster ikke noget, og du behøver ikke tilmelde dig.

Intro timerne foregår hver anden lørdag (lige uger), men i sommerperioden rykker vi dansen udenfor på Ofelia Plads. Vil du vide mere præcist hvad tid og hvor det ligger, kan du læse mere på vores → Facebookgruppe.

Derfor skal du gå til dans for voksne:

  • Få nye spændendende bekendtskaber
  • Kom tættere på din partner
  • Få sjove timer med en ven
  • Oplev glæden ved at danse
  • Få forbedret din livskvalitet
  • Få rørt kroppen på en sjov og unik måde 
  • Få øjnene op for den fantastiske sociale argentinske kultur, der danner rammerne for den argentinske tango. 

Og sidst men ikke mindst – få trin der sidder i kroppen for altid.

Hvad er argentinsk tango?

Den argentinske tango er en dans for voksne såvel som unge. Hos M2 Tango underviser vi i den argentinske tango, der kombinerer alt lige fra poesi til musik.

dans for voksne hos m2tango

Den argentinske tango er kendt for at udfolde sig i de berømte milongaer. En milonga danner rammerne for dansen, musikken og samværet. Hver anden lørdag afholder vi vores egen milonga, hvor du er mere end velkommen til at møde op. Du behøver hverken tilmelde dig eller have en partner med.      

For de fleste der prøver den argentinske tango, er der ingen vej tilbage, når de først har prøvet kræfter med dansen. Den argentinske tango er nemlig mere end bare en dans. Den styrker i lige så høj grad det mentale, som det fysiske. Den giver glæde, energi og masser af sociale relationer. 

Kræver det noget at danse den argentinske tango?

Alle kan danse den argentinske tango. Selvom du aldrig har gået til nogen form for dans og aldrig har været den første til at slippe hofterne fri på dansegulvet, skal du ikke holde dig tilbage når det kommer til tangoen.

At starte til dans for voksne er aldrig for sent. Dans giver livsglæde, hvilket man aldrig kan få for meget af. Giver du dansen en chance, garanterer vi til gengæld dig, at du får en oplevelse du sent vil glemme.

Derudover har vi hold til alle niveauer, hvilket betyder, at vi har hold til både begynder, letøvet, øvet og avanceret. Du er derfor garanteret, at vi har undervisningstimer, som passer til dit niveau.

 

Ring i dag og høre mere om dans for voksne

Vil du høre mere, kan du give os et kald på tlf. 29 87 96 09 eller sende en mail til info@m2tango.dk. Du er også mere end velkommen til at møde op til en uforpligtende aften, på en af vores milonga-lørdage. Vi glæder os til at se dig til en omgang dans for voksne.

Tilmeld dig begynderhold

Fandt du ikke
det du søgte?

Den argentinske tango er en dans for voksne, der åbner op for et univers af passion, glæde og poesi. Hos M2 Tango er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

Introtime til Tango

Hver anden Lørdag (Lige uger)

Ny til tango? Prøv tango hver anden lørdag (lige uger) på M2tango Studio. Hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Nyt begynder-fortsætterhold

Opstart: 07-11-2018

Har du lært de grundlægende ting i tango og vil gerne lære mere? Bryndis og Hany starter et begynder-fortsætterhold den 7. november. Du kan kommer ind på holdet på senere tidspunkt, undervisning er hver onsdag fra kl. 17-18:30. Vi glæder os at se dig!

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

1-12-2018 & 15-12-2018

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilongaTangoCafé er en hyggelig og afslappet eftermiddagsmilonga, hvor både nye og gamle i tangoen er velkomne.