Mænd der danser tango

Den argentinske tango er for alle

Har du først prøvet kræfter med trinene i den argentinske tango, kan du næsten være sikker på, at de ikke er til at slippe igen. Tangoen rummer nemlig så utrolig mange facetter af både udholdenhed, nærhed og stemning, at de fleste bliver bidt af den fantastiske dans, der har sine rødder i de argentinske gader.

Hvad får mænd til at danse den argentinske tango?

For kvinder vil svaret højst sandsynligt være nærkontakten og følelsen af at føle sig feminin.

Men hvad med mænd? Hvad får dem til at danse tango?

Svaret kan du finde i vores videoer, hvor vi har samlet M2 tangos mandlige elever til en lille snak om, hvad det vil sige at være den mandlige partner i den duo, det kræver at danse den argentinske tango.

Se de modige mænd fortælle om, hvad der bragte dem ind i den argentinske tango’s univers.

Her kan du booke introtimer
og begyndertimer

Vil du prøve kræfter med den argentinske tango?

Så skal du være velkommen til enten at booke en begynder time eller komme til en af vores berømte milonga aftener.

Har du endnu ikke nogen partner, har vi oprettet en Facebookgruppe, hvor rigtig mange af vores elever har fundet en partner der både er på samme niveau og hvor kemien er den helt rigtige.

Gruppen finder du her.

Hvad får mænd ud af at gå til tango?

Hos M2tango møder vi ofte fordomme og forestillinger om, hvilken “type mand” man skal være for at danse tango. Virkeligheden er dog, at den argentinske tango er en dans, hvor alle mænd – uanset alder og niveau, kan møde op og blive inspireret på både begynderhold og de stemnings- og energifyldte milonga aftener.

Den argentinske tango er for mange mænd en dans, hvor selvtilliden får et naturligt boost. Dansen giver plads til, at du kan tage ansvar, skabe tillid til din partner og udstråle ro og overskud. Værdier som traditionelt tilskrives maskulinitet. Samtidig oplever de fleste også, at samspillet med deres partner giver en bedre – eller sågar nyfunden kontakt til kroppen. Derudover skaber dansens æstetiske og elegante trin en synergi, der sidder i de fleste længe efter, hver træning er færdig.

Få pulsen op og nørd tangotrin med M2tango

Det specielle ved den argentinske tango er, at det udefra set ser lettere ud end det i virkeligheden er. De sofistikerede – men komplicerede trin, har så mange små finesser, der gør, at man ikke kan andet end have lyst til at nørde trinene, til de sidder lige i skabet. Og dansens tempo gør, at fejl altså ikke lige sådan bliver overset.

De fleste der giver sig i kast med tangoen, vil derfor også opleve, at ivrigheden og interessen for at mestre trinene, vil opstå med det samme.

Derudover er det en af de få aktivitetsformer, hvor du for en kort stund kan leve dig ind i en rolle, du måske ikke til hverdag ser dig selv i – et perfekt afbræk fra hverdagen, hvor du får pulsen op.

Det får du ved at danse tango

Det er forskelligt fra person til person, hvad hver enkelt får ud af at danse. Dog er det som oftest de samme ting, der går igen:

  • Nærvær med andre mennesker
  • Følelsen af frihed
  • Fornyet livsglæde
  • Nye bekendtskaber
  • Sjove timer i selskab med danseglade mennesker

… Og generelt bare en glæde ved at danse, nyde musikken og de inspirerende trin.

Vil du høre mere om den argentinske tango?

Vil du høre mere om, hvordan vores tango timer fungerer eller hvordan du som mand, kan finde en partner? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 29 87 96 09 eller sende en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.