Mænd der danser tango

Den argentinske tango er for alle

Har du først prøvet kræfter med trinene i den argentinske tango, kan du næsten være sikker på, at de ikke er til at slippe igen. Tangoen rummer nemlig så utrolig mange facetter af både udholdenhed, nærhed og stemning, at de fleste mænd og kvinder bliver bidt af den fantastiske dans, der har sine rødder i de argentinske gader.

Hvad får folk til at danse den argentinske tango?

For kvinder vil svaret højst sandsynligt være nærkontakten og følelsen af at føle sig feminin.

Men hvad med mænd? Hvad får dem til at danse tango?

Svaret kan du finde i vores videoer, hvor vi har samlet M2 tangos mandlige elever til en lille snak om, hvad det vil sige at være den mandlige partner i den duo, det kræver at danse den argentinske tango.

Se de modige mænd fortælle om, hvad der bragte dem ind i den argentinske tango’s univers.

Her kan du booke introtimer
og begyndertimer

Vil du prøve kræfter med den argentinske tango?

Så skal du være velkommen til enten at booke en begynder time eller komme til en af vores berømte milonga aftener.

Har du endnu ikke nogen partner, har vi oprettet en Facebookgruppe, hvor rigtig mange af vores elever har fundet en partner der både er på samme niveau og hvor kemien er den helt rigtige.

Gruppen finder du her.

Hvad får mænd ud af at gå til tango?

De fleste mænd har en forestilling om, at det at gå til dans, er noget man gør for ens partner – og typisk ikke noget man selv opsøger. Men virkeligheden er altså, at det ikke er tilfældet. Den argentinske tango er en dans, hvor alle nysgerrige mennesker – uanset alder, køn og niveau, kan møde op og blive inspireret på både begynderhold og de fantastiske milonga aftener.

Den argentinske tango er for mange mænd en dans, hvor selvtilliden får et naturligt boost. Det er en dans, der rummer alle mænd – både de, der gerne vil dyrke deres maskulinitet, men også de, der gerne vil dyrke den mere bløde og sensuelle side af sig selv. Derudover skaber dansens æstetiske og elegante trin en synergi, der sidder i de fleste længe efter, hver træning er færdig.

Hvad giver det at danse tango?

Det er forskelligt fra person til person, hvad hver enkelt får ud af at danse. Dog er det som oftest de samme ting, der går igen:

  • Nærvær med andre mennesker
  • Følelsen af frihed
  • Fornyet livsglæde
  • Nye bekendtskaber
  • Sjove timer i selskab med danseglade mennesker

… Og generelt bare en glæde ved at danse, nyde musikken og de inspirerende trin.

Vil du høre mere om den argentinske tango?

Vil du høre mere om, hvordan vores tango timer fungerer eller hvordan du som mand, kan finde en partner? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 29 87 96 09 eller sende en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Introtime til Tango

Hver anden Lørdag (Lige uger)

Ny til tango? Prøv tango hver anden lørdag (lige uger) på M2tango Studio. Hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Nyt begynder-fortsætterhold

Opstart: 07-11-2018

Har du lært de grundlægende ting i tango og vil gerne lære mere? Bryndis og Hany starter et begynder-fortsætterhold den 7. november. Du kan kommer ind på holdet på senere tidspunkt, undervisning er hver onsdag fra kl. 17-18:30. Vi glæder os at se dig!

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

1-12-2018 & 15-12-2018

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilongaTangoCafé er en hyggelig og afslappet eftermiddagsmilonga, hvor både nye og gamle i tangoen er velkomne.