Audrey Cremoux

Audrey har været forelsket i tangoen siden 2012 og har bevidst taget mange timer med forskellige lærere. 
Fra starten af sit tango liv begyndte hun at rejse for at møde andre dansere. Lære ved at danse med forskellige førere. Tangoens kropssprog giver mulighed for at kommunikere på tværs af grænser og kultur. 
I undervisningen elsker hun at fokusere på teknikken og den intention du selv kan lægge ind i dansen. Udvikle din egen dans. Acceptere og lege med øjeblikket tilstand. Det gør din dans farverig og speciel for dig og din partner. Audreys mål er at øge bevidstheden omkring krop og sjæl. Det er et spørgsmål om at være bevidst omkring dig selv og finde DIN vej fyldt med glæde. 
Hendes træning og uddannelse som skuespiller har hjulpet hendes tango meget. Hun har en 10 årig karriere bag sig, hvor arbejdet med kroppen, emotioner, følelser, lytten og at dele har været hovedtemaerne. Ligeledes har hun undervist i teater i mere end 10 år.

Sommerkurser 2022

27/6-10/8
Vi tilbyder et fantastiskt sommerkurser-program for alle niveauer, fra begynder til avanceret. Kig på hele programmet
læs mere

Guided practica hver lørdag

Hver lørdag
Vores lørdags guided practica er i fuld sving og du kan deltage hver lørdag kl. 15:15-16:45
Læs mere

El Diego Practica

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30
Nu er El Diego practica i fuld sving igen, og du behøver ikke længere fremvise coronapas eller tilmelde dig på forhånd med partner. Du kommer bare og nyder dansen.
Læs mere