Eva Lehrmann

Eva tog sine første tangotrin på Vestjyllands Højskole i 2006, hvor hun netop havde færdiggjort en danseinstruktørlinje. Derefter tog hun til Aarhus for at læse Æstetik & Kultur. I 2009 flyttede hun til Berlin, hvor tangoen for alvor blev hendes passion, og i 2011 forsatte hun rejsen til Buenos Aires. Her blev hun i cirka fire år og arbejdede bl.a. på tangostudiet El Ezquinazo som tango- og yogalærer. Hun har arbejdet med tango i mange forskellige lande, men i dag underviser hun primært på M2 Tango Studio i København.

Eva lider af lidt rejsefeber og får abstinenser når der går for lang tid uden luftforandring; “det er meget vigtigt for mig at rejse og at danse nye og fremmede steder. Tangoen er i sig selv en rejse, altid foranderlig, forførende og bevægende. Den er social og improviseret ligesom en samtale. Den giver dig et ikke-verbalt sprog, så du uden ord kan kommunikere med mennesker du måske ellers ikke ville forstå. Jeg håber på at forblive nysgerrig på tangoen som både danser, underviser og elev.”

Ruben & Sabrina Veliz are coming in November

8th – 10th of November

We are very proud to present Ruben & Sabrina Veliz from Argentina for the fourth time here at M2tango.

They will give workshops, seminars and a show weekend 8.-10. of November.

Read more

Technic Classes for everyone

Fridays 16.45 to 18.15

We are offering technic classes for both leaders and followers. Working on your own technic makes you a happier and better dancer!

Read more

Find all our classes in one place

Schedule

On our schedule side you can find all our classes in our Copenhagen studio and in Hillerød.

Read more