Eva Lehrmann

Eva tog sine første tangotrin på Vestjyllands Højskole i 2006, hvor hun netop havde færdiggjort en danseinstruktørlinje. Derefter tog hun til Aarhus for at læse Æstetik & Kultur. I 2009 flyttede hun til Berlin, hvor tangoen for alvor blev hendes passion, og i 2011 forsatte hun rejsen til Buenos Aires. Her blev hun i cirka fire år og arbejdede bl.a. på tangostudiet El Ezquinazo som tango- og yogalærer. Hun har arbejdet med tango i mange forskellige lande, men i dag underviser hun primært på M2 Tango Studio i København.

Eva lider af lidt rejsefeber og får abstinenser når der går for lang tid uden luftforandring; “det er meget vigtigt for mig at rejse og at danse nye og fremmede steder. Tangoen er i sig selv en rejse, altid foranderlig, forførende og bevægende. Den er social og improviseret ligesom en samtale. Den giver dig et ikke-verbalt sprog, så du uden ord kan kommunikere med mennesker du måske ellers ikke ville forstå. Jeg håber på at forblive nysgerrig på tangoen som både danser, underviser og elev.”

Bruno og Rocio kommer i maj

4.-5- maj
Vi er glade over at velkomne disse to fantastiske lærere og dansere igen på vores studio i maj. Bruno og Rocio repræsenterer den unge tango scene på den mest elegante og smukke måde.
Læs mere

Oplev aha! momentet i en privattime

en eller to personer
Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.
Tilmeld dig

Find alle vores hold på et sted

Holdplan
På vores holplan-side finder du alle holdne på alle niveauer i København og Hillerød
Læs mere