Hany hadaya

Hany Hadaya er en gammel rotte i tango. Han har danset og undervist med sin partner og livsledsager Bryndis Halldorsdottir i 20 år og har absolut ingen intentioner om at stoppe.
 
“Tango er en stor del af mit liv og jeg vil fortsætte til min krop ikke kan mere.”
 
Hany brænder for at formidle tangoen gennem undervisning og tangoopvisninger. “Jeg får en rigtig god fornemmelse af at stå foran en gruppe og kommunikere med alle igennem tango. Jeg vil altid forsøge at blande lidt grin og sjove historier ind i det hele ….Måske gik jeg glip af at være en god tv-vært.”
 
Men tango er ikke den eneste danseevne Hany har. Han var i 15 år klassisk balletdanser i Holland og Island, og han elsker at se danseopvisninger rundt omkring byen, for sjov og for at samle inspiration.
 
Efter afslutningen på sin karriere som balletdanser uddannede han sig som grafisk designer, hvor han har arbejdet i reklamebureauer og haft sit eget firma i Reykjavik.

Bruno og Rocio kommer i maj

4.-5- maj
Vi er glade over at velkomne disse to fantastiske lærere og dansere igen på vores studio i maj. Bruno og Rocio repræsenterer den unge tango scene på den mest elegante og smukke måde.
Læs mere

Oplev aha! momentet i en privattime

en eller to personer
Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.
Tilmeld dig

Find alle vores hold på et sted

Holdplan
På vores holplan-side finder du alle holdne på alle niveauer i København og Hillerød
Læs mere