5 tips til tango i julen

Kære Tangodanser. Det kan ved første øjekast virke som en lidt håbløs opgave at få stillet sin lyst til tango mellem jul og nytår. Derfor har vi lavet en lille førstehjælpskasse med gode ideer, der spænder fra de impulsive, livsnødvendige og over til de helt store tangojuleoplevelser.

tango i julen

Før og efter jul i København: Søndag d. 20. december TangoZoo; Julespecial med glögg. Tirsdag d. 22. december El Diego – 10 med overraskelse… Lørdag d. 2. januar er første åbne milonga efter jul TABA.

Juleaften og nytårsaften: Juleaften skal du til Lund i Sverige for at finde tango. Her er Tangokompaniet mini practica: “Practicalito” åben. Knud er aftenens DJ. Nytårsaften er TABA stedet at danse nytåret ind.

Juletango på højskole: Randers Designhøjskoles juletango har i flere år været et velbesøgt tangorefugium mellem jul og nytår. I år er ingen undtagelse. Kurserne har været udsolgt længe, men det er stadig muligt at få et milongapas. En anden mulighed er at prøve premieren på Tangourquizas juletango på den Internationale Højskole i Helsingør.

Tangojuletur til Malmø: Malmø er den helt store vinder når det drejer sig om steder at danse mellem jul og nytår. Hvis du online er frisk på en tur over sundet, kan du bl.a. danse på:”La Milonga Malena”, “Loftet”, “Tirsdagspractica”, “Picknick tango”, “Tangokompaniets practica” og “La Urbana”.

Den helt store tangotur: Hvis det bare ikke kan blive fint nok, og du er til de helt store tangofester, så benyt ferien til at tage på et af de internationale festivaller. Prøv Tangonorte i Stockholm eller Tangomagia i Amsterdam, som på nuværende tidspunkt er den største tangofestival i Europa.

Håber at du kunne bruge disse råd til at få en masse gode danse mellem jul og nytår.

De bedste hilsner Martin F.