Bryndis Halldorsdottir

Jeg er født og opvokset i Reykjavik Island, men har boet i København siden 2011. Jeg har undervist tango i 20 år med min partner og livsledsager Hany. De sidste 8 år har jeg arbejdet udelukkende med tango. I 2017 blev jeg medejer af M2tango.

Jeg har en baggrund inden for klassisk ballet og moderne dans. Dans har altid været en stor del af mit liv og jeg har danset siden jeg kan huske det. Jeg var fra starten forelsket i teater men især dansen stod mit hjerte nær. Tangoen kom ind i mit liv senere og blev langsomt en vigtig del af min passion og har siden udviklet til at blive min karrierevej.

Jeg elsker at undervise og at se mine elever blive bedre, og at se dem nyde dansen. Mit mål som lærer er at øge mine elevers kvalitet i dansen, formidle glæden ved at danse og de gode oplevelser dette giver. Personlig feedback og positiv indstilling er mit motto, såvel i gruppe- som i enetimer.

For mig selv som professionel danser er træning, videreuddannelse og opvisninger en vigtig motivationsfaktor.

Jeg er uddannet som socialpædagog og har i årevis arbejdet med handicappede børn og deres familier på Diagnose og Rådgivning Center på Island samt været i administrationen i mange år. Derudover har jeg en uddannelse i filosofi og litteratur. I 2010 gennemførte jeg diploma uddannelsen i Human Resource Management på Universitet i Island.

Ruben & Sabrina Veliz are coming in November

8th – 10th of November

We are very proud to present Ruben & Sabrina Veliz from Argentina for the fourth time here at M2tango.

They will give workshops, seminars and a show weekend 8.-10. of November.

Read more

Technic Classes for everyone

Fridays 16.45 to 18.15

We are offering technic classes for both leaders and followers. Working on your own technic makes you a happier and better dancer!

Read more

Find all our classes in one place

Schedule

On our schedule side you can find all our classes in our Copenhagen studio and in Hillerød.

Read more