Bryndis Halldorsdottir

Jeg er født og opvokset i Reykjavik Island, men har boet i København siden 2011. Jeg har undervist tango i 20 år med min partner og livsledsager Hany. De sidste 8 år har jeg arbejdet udelukkende med tango. I 2017 blev jeg medejer af M2tango.

Jeg har en baggrund inden for klassisk ballet og moderne dans. Dans har altid været en stor del af mit liv og jeg har danset siden jeg kan huske det. Jeg var fra starten forelsket i teater men især dansen stod mit hjerte nær. Tangoen kom ind i mit liv senere og blev langsomt en vigtig del af min passion og har siden udviklet til at blive min karrierevej.

Jeg elsker at undervise og at se mine elever blive bedre, og at se dem nyde dansen. Mit mål som lærer er at øge mine elevers kvalitet i dansen, formidle glæden ved at danse og de gode oplevelser dette giver. Personlig feedback og positiv indstilling er mit motto, såvel i gruppe- som i enetimer.

For mig selv som professionel danser er træning, videreuddannelse og opvisninger en vigtig motivationsfaktor.

Jeg er uddannet som socialpædagog og har i årevis arbejdet med handicappede børn og deres familier på Diagnose og Rådgivning Center på Island samt været i administrationen i mange år. Derudover har jeg en uddannelse i filosofi og litteratur. I 2010 gennemførte jeg diploma uddannelsen i Human Resource Management på Universitet i Island.

Bruno og Rocio kommer i maj

4.-5- maj
Vi er glade over at velkomne disse to fantastiske lærere og dansere igen på vores studio i maj. Bruno og Rocio repræsenterer den unge tango scene på den mest elegante og smukke måde.
Læs mere

Oplev aha! momentet i en privattime

en eller to personer
Privattimer er skræddersyet undervisning med tilpassede øvelser og korrektioner med udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og din dans.
Tilmeld dig

Find alle vores hold på et sted

Holdplan
På vores holplan-side finder du alle holdne på alle niveauer i København og Hillerød
Læs mere