Jessica Naeser Skov

Jeg har arbejdet med tango siden 2004. For mig er argentinsk tango lyst, leg og udforskning af bevægelser og udtryk sammen med et andet menneske.
I min undervisning har co-creation og gensidig musikalsk inspiration meget høj kurs.
Samskabelse er når følgeren også tager initiativ, inspirerer og giver af sin musikalske fortolkning. Som fører indebærer samskabelse, at du ikke er alene om at skabe dansen og beslutte hvor vi skal hen og på hvilken måde musikken fortolkes.
 
Jeg vil at det skal føles som en frihed og træde ind i tangoens rum og roller, og jeg vil gerne være et forbillede og vise de muligheder til frihed og ekspansion som findes i tangoen.
 
Jeg er uddannet danser og skuespiller fra Performing Arts School i Göteborg og drama-/teaterlærer fra Malmøs Universitet. Derudover har jeg en mastergrad i organisationspsykologi og arbejder med organisationer hvor jeg indimellem også bruger tangoen og mine skuespillererfaringer som redskaber til at skabe forståelse for og arbejde med ledelse, kommunikation, personlig fremtræden og konfliktløsning.

Fandt du ikke
det du søgte?

Sabrina & Ruben kommer!”

14/10-17/10
Sabrina og Ruben er så populært, at vi har inviteret dem anden gang i år. Du må ikke gå glip af deres fremragende undervisning.
læs mere

Guided practica hver lørdag

Hver lørdag
Kom til vortes guided practica og øv dig på det, du har lært. Practicaen er hver lørdag, kl. 15:30-17:00
Læs mere

Milonga El Diego

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30
Milonga El Diego i fuld sving, kom og nyd en god danseaften med din dansepartner og dine tangovenner.
Læs mere