Privat danseundervisning

Hos M2 Tango tilbyder vi privat danseundervisning til dig/jer, der ønsker at pifte hverdagen op med glæde og dans. Privat undervisningen vil være skræddersyet dit/jeres niveau samt de dage, der passer ind i dit skema. 

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 29 87 96 09 eller skrive en mail til info@m2tango.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Hvorfor få privat danseundervisning i tango?

Den argentinske tango er for mange omdrejningspunktet for et rum fyldt med glæde, dans og passion. De fleste der prøver kræfter med den argentinske tango oplever en fornyet energi og nysgerrighed på livet. Dansen kombinerer nemlig både poesi, musik og kultur, og derfor er den argentinske tango ikke bare en dans. 

Når først du har lært at mestre de basale trin som ocho, fejning og molinete, er der ingen vej tilbage. Du vil med garanti have mere og gerne hurtigt. Med privat danseundervisning får du professionel og koncentreret undervisning, der garanterer dig en sikker udvikling i dit tango-niveau. Om det er dig alene, der ønsker at arbejde på dine trin eller du har en partner, er irrelevant. Hos M2 Tango har vi privat danseundervisning til både enkeltpersoner og par.

Vil du gerne høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 29 87 96 09 eller sende en mail til info@m2tango.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Her kan du læse mere om → Hvad der sker i hjernen når vi danser.

Deltag i en af vores berømte milonga aftener 

Overalt i verdens største byer, er tangoen en del af bybilledet. Det unikke ved tangoen er nemlig, at alle kan være med, uanset alder eller form. Derudover er dansen intim og kræver derfor ikke meget plads. 

Vil du prøve kræfter med den argentinske tango, inden du investerer i privat danseundervisning, er du mere end velkommen til at deltage i en af vores berømte milonga aftener. Her er alle velkommen, uanset niveau, køn og alder.

Hvad er en milonga tænker du måske?

Milonga er et begreb for det rum, som danner rammerne for den argentinske tango. I argentina kan man finde milongaer i nærmest alle byer. Milonga aftener foregår gerne flere gange om ugen i parker og andre udendørsarealer.   

Hos M2 Tango forsøger vi hver sommer at bringe den argentinske stemning til København. Vi rykker derfor milonga aftener ud på Ofelia plads under den åbne himmel. Om vinteren foregår de i vores egne lokaler.

Hvad koster privat danseundervisning?

Priser gældende fra d. 01.01.2019

1 lektion: 630,-

5 x: 2.995,- (5% rabat) (8 måneders gyldighed fra køb)

10 x: 5670,- (10 % rabat) (12 måneders gyldighed fra køb)

Priserne er for én underviser og maximum to deltagere. Lektionerne varer 55 minutter og priserne er inkl. lokaleleje.

Er du i tvivl om dit niveau, kan du læse mere på vores sider for begynder, letøvet, øvet og avanceret

Ring og hør mere om din mulighed for privat danseundervisning

Vil du høre mere om dine eller jeres mulighed for privat danseundervisning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 29 87 96 09 eller sende en mail til info@m2tango.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.  

Sabrina & Ruben kommer!”

14/10-17/10
Sabrina og Ruben er så populært, at vi har inviteret dem anden gang i år. Du må ikke gå glip af deres fremragende undervisning.
læs mere

Guided practica hver lørdag

Hver lørdag
Kom til vortes guided practica og øv dig på det, du har lært. Practicaen er hver lørdag, kl. 15:30-17:00
Læs mere

Milonga El Diego

Hver tirsdag kl. 20.15-23.30
Milonga El Diego i fuld sving, kom og nyd en god danseaften med din dansepartner og dine tangovenner.
Læs mere