Gå til dans

gå til dans

Vil du gå til dans i et professionelt dansestudie? Og drømmer du om at prøve en dans, der forener musik, kulturoplevelser og sociale relationer?

Hos M2tango bliver du mødt af et dedikeret hold af professionelle undervisere, som står klar til at byde nybegyndere velkommen i tangoens verden – og åbne den yderligere for øvede og avancerede dansere.

Dans forbi et af vores dansestudier i København og Hillerød, og lad dig omfavne af tangoens musikalske, poetiske og kulturelle univers.

Kontakt os på 29 87 96 09, hvis du vil høre mere eller ønsker at booke danseundervisning. Vi har plads til alle, der har lyst til at danse tango – letøvede såvel som nybegyndere.

Vil du gå til dans? Lad tangoen åbne din verden

Den argentinske tango har med god grund fået en helt særlig rolle indenfor pardans. Tangoen kan nemlig være meget mere end blot en dans.

For mange bliver den en livsstil og et naturligt centrum i deres sociale liv. De mødes med andre tango-entusiaster til såkaldte milongaer – tangoens sociale mødesteder, hvor musikken, dansen, nærværet, samtalen og det sociale samvær er i fokus.

Tangoen har altså potentiale til at åbne for spændende bekendtskaber med mennesker, du måske ikke havde mødt uden for dansestudiet.

Når du danser tango, vil du desuden opleve, hvordan din holdning, balance og smidighed bliver bedre. Og du vil måske også opdage, at hverdagens problemer pludselig virker som trivialiteter, når du træder ind på dansegulvet og lader dig opsluge af tangomusikkens insisterende 2/4-takter.

Tangoen forbedrer kort sagt både din form og dit humør.

At danse tango handler med andre ord ikke bare om at gå til dans. Det kan også være med til at udvikle dig som menneske – socialt og mentalt såvel som fysisk. Og er du først blevet forført af tangoen, vil du sikkert også have svært ved ikke at lade tangoskoene føre dig hen til den nærmeste milonga eller practica.

Gå til dans hos M2tango

M2tango er et professionelt tangostudie med lokaler i København og Hillerød. Her bliver du mødt af et dedikeret hold af undervisere, der underviser både begyndere, øvede og avancerede.

I undervisningen instruerer vi selvfølgelig i dansens principper og grundlæggende trin. Men det er mindst lige så vigtigt for os at motivere og inspirere den enkelte til at finde sit personlige udtryk. Derfor tilpasser vi altid undervisningen til din fysik, dit niveau og ikke mindst din rolle i dansen.

For i tangoen afhænger din teknik og dine trin af, om du er fører eller følger. Af samme grund vil vi altid være to undervisere til stede for at sikre, at både du og din dansepartner får de rette instruktioner.

Du kan læse mere om tangoens roller her.

Tango er trin og teknik – men også kemi og kommunikation
Selvom trin og teknik er vigtige vilkår for at blive en dygtig tangodanser, handler det at gå til dans hos M2tango også om at lære at improvisere. Improvisation er en stor del at tangoen, og at blive en god danser afhænger derfor også af kemi og kommunikation gennem dansen.

Derfor opfordrer vi også til at danse med flere partnere. Det kan måske være grænseoverskridende. Men jo flere du danser med, desto bedre bliver du til at kommunikere kropsligt. Desuden bliver dine sanser og teknik bedre, når du ikke altid danser med den samme – ligesom du udvikler dig socialt og personligt.

Når det så er sagt, skal tango først og fremmest være sjovt og udviklende. Derfor giver vi løbende personlig feedback og tilpasser trin og musik til din dansestil.

Vil du vide mere om undervisningen, eller har du spørgsmål om praktisk information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er tango?

Tangoen opstod i 1880’erne i grænseområdet mellem Argentina og Uruguay. Dansen har træk fra en række forskellige danse – herunder den tyske vals, den tjekkiske polka, den cubanske habanera og den afrikanske candombe.

Tangoen har dog sit helt eget særpræg i kraft af dens impulsive og improviserende natur. Jovist er trinene vigtige. Men at lære at danse tango handler i lige så høj grad om at lære at kunne give og reagere på sin dansepartners impulser – at kommunikere med sin partner gennem den kropslige kontakt.

Tysk og argentinsk tango
Med tiden har tangoen forgrenet sig i to stilarter med hvert deres udtryk: argentinsk tango og tysk tango. Den tyske tango er præget af temperament, præcision og koreografi – og er på mange måder lidt mere fastlåst og statisk i sit udtryk.

Den argentinske version – som vi underviser i hos M2tango – er til gengæld mere intim, impulsiv, improviserende og dynamisk i sit udtryk. Derfor er den kropslige kommunikation et bærende element i argentinsk tango.

Book tid til undervisning

Vil du gå til dans?

Book tid til tango ved at ringe på 29 87 96 09 eller skrive til info@m2tango.dk.

Er du i tvivl om, hvorvidt tango er noget for dig, og ønsker du ikke at forpligte dig – men er du alligevel en smule nysgerrig?

Hver lørdag i ulige uger fra 14-15 inviterer vi nysgerrige indenfor i vores tangostudie på Kapelvej 46C. Her kan du få en intro til tango og få en smagsprøve på dansen.

Vi skal dog lige advare om, at tango kan være svært vanedannende.

 

Introtime til Tango

Hver anden Lørdag (Lige uger)

Ny til tango? Prøv tango hver anden lørdag (lige uger) på M2tango Studio. Hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 14-15 har vi Intro til Tango for de nysgerrige – med eller uden partner – også for Smartbox. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til Intro til Tango.

Nyt begynder-fortsætterhold

Opstart: 07-11-2018

Har du lært de grundlægende ting i tango og vil gerne lære mere? Bryndis og Hany starter et begynder-fortsætterhold den 7. november. Du kan kommer ind på holdet på senere tidspunkt, undervisning er hver onsdag fra kl. 17-18:30. Vi glæder os at se dig!

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilonga

1-12-2018 & 15-12-2018

TangoCafé, vores hyggelige eftermiddagsmilongaTangoCafé er en hyggelig og afslappet eftermiddagsmilonga, hvor både nye og gamle i tangoen er velkomne.