Lad Tangoen Tale af Bastian Borup med Brian Falk & Martin Nymann

Lad tangoen tale

Bastian Borup har skabt et lille tangoskrift, hvor vi gerne vil dele første udgave med jer. Det er et interview med Martin Nymann og Brian Falk om de mest gribende øjeblikke, cabaceo og kultur, angsten der vil forsvinde, lige meget hvor længe man danser, opbygningen af den gode milonga samt up-and-comming blandt verdens næste store stjerner på tangohimlen.

Brian Falk: “Jeg faldt over tango, fordi jeg troede det var flamingo. Nej, jeg faldt over tango, fordi jeg havde været ude og rejse i mange år og lyst til at lave noget med mere stil over, finde noget indre mand på en eller anden måde. Og der havde jeg egentligt tænkt at jeg skulle danse flamingo. Jeg havde set Carmen i gymnasiet i spansk og tænkt, at det der er da maskulint. Jeg havde ikke set de højhælede og de helt stramme bukser. Jeg tænkte, at det var nok et stiltræk fra 80erne. Men så var der ikke noget flamingo i Århus, eller jeg fandt ikke ind til det, og så var der pludselig en mulighed for noget tango. Jeg kan tydeligt huske den første time, jeg dansede med en norsk pige, som havde prøvet det før og som havde sådan et knaldrødt hår. Hun førte mig i hele den første time i de otte grundtrin, tilbage, til siden…”

Læs hvordan man bevæger sig hjem fra sådan en tur og meget mere: Lad tangoen tale juli 2012.